Report feature denies permission

VetinariVetinari Join Date: 2013-07-23 Member: 186325Members, Squad Five Blue, Reinforced - Shadow, WC 2013 - Silver Posts: 3,447 Advanced user
So we have this weird thread in the Subnautica forums, that looks a lot like a spambot:

http://forums.unknownworlds.com/discussion/135504/very-happy-i-at-last-registered#latest

I tried to report. Other than usual, I couldn't flag for spam or abuse, instead just saying report. I guess you updated that. When I typed in a message as asked, and pressed "send", however, it says I "don't have the permission to post here".

Which... seems odd.
formerly known as F0rdPrefect

I am good Onos

Comments

  • AlignAlign Remain Calm Join Date: 2002-11-02 Member: 5216Forum Moderators, Constellation Posts: 8,207 mod
    Might it have been removed while you were typing?
  • ComproxComprox *chortle* Canada Join Date: 2002-01-23 Member: 7Members, Super Administrators, Forum Admins, NS1 Playtester, NS2 Developer, Constellation, NS2 Playtester, Reinforced - Shadow, WC 2013 - Silver, Subnautica Developer, Subnautica Playtester, Pistachionauts Posts: 6,615 admin
    Nope, something is off. We did change some things. Let me look into it.
    NAPT
  • ComproxComprox *chortle* Canada Join Date: 2002-01-23 Member: 7Members, Super Administrators, Forum Admins, NS1 Playtester, NS2 Developer, Constellation, NS2 Playtester, Reinforced - Shadow, WC 2013 - Silver, Subnautica Developer, Subnautica Playtester, Pistachionauts Posts: 6,615 admin
    Ok, fixed it up. Sorry about that.
    NAPT
    Vetinari
Sign In or Register to comment.