Blank server list

24

Comments

  • MercerBMercerB Join Date: 2007-09-20 Member: 62372Posts: 3Members
    I gotta be somewhere in a couple hours and I need my NS fix lol
  • RED-FROGRED-FROG Join Date: 2003-12-09 Member: 24189Posts: 15Members
    edited March 2012
    Been tidying up my room, PC running again xD

    QUOTE (DJPenguin @ Mar 24 2012, 02:18 PM) »
    Welcome, 149-322

    I wonder why you can't welcome the people to the forums by their names?

    Are you trolling, or just happy to spam?
    Post edited by Unknown User on
    youtube.com/user/REDxFROG?feature=mhee
  • HosHos Join Date: 2011-09-19 Member: 122016Posts: 8Members
    Use the NS2 developer tracker website http://www.play4dead.com/ns2/ to browse populated servers.

    Remember or write down the IP address of server you want to join.

    Start up NS2, press tilde key "`" to bring down console.

    Type connect and IP address of server to join game.

    For example "connect 199.192.205.187"
  • MuckyMcFlyMuckyMcFly Join Date: 2012-03-19 Member: 148982Posts: 486Members, Reinforced - Supporter
    Blank server list for me, went to make tea (how british of me) and list was there, low population of players. I guess everyones suffering :(

    Shame, really fancied a play on NS2... oh well, steam sale on... what to buy... Deus Ex: Human Evolution any good? :P



    [Cult]MartyMcFly - Yo!Clan Regular - Player of Real-Lifeâ„¢
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
  • DJPenguinDJPenguin Useless Join Date: 2003-07-29 Member: 18538Posts: 945Members
    QUOTE (MuckyMcFly @ Mar 24 2012, 02:45 PM) »
    Blank server list for me, went to make tea (how british of me) and list was there, low population of players. I guess everyones suffering :(

    Shame, really fancied a play on NS2... oh well, steam sale on... what to buy... Deus Ex: Human Evolution any good? :P


    forgo the sale and grab the newly released fall of the samurai.
    Philadelphia is a PvP server
  • BloodyIronBloodyIron Join Date: 2009-11-09 Member: 69321Posts: 151Members, Reinforced - Shadow
    edited March 2012
    Servers become not responsive?

    Also, manually connecting says "could not establish connection with server"

    QUOTE (Hos @ Mar 24 2012, 12:42 PM) »
    Use the NS2 developer tracker website http://www.play4dead.com/ns2/ to browse populated servers.

    Remember or write down the IP address of server you want to join.

    Start up NS2, press tilde key "`" to bring down console.

    Type connect and IP address of server to join game.

    For example "connect 199.192.205.187"
    Post edited by Unknown User on
  • PricePrice Join Date: 2003-09-27 Member: 21247Posts: 1,281Members
    edited March 2012
    weird, i got blank serverlist too now, can't fix it, no matter if i wait 10 seconds, exit game and rejoin, can't see a single server.
    the serverlist flashes...thats all, but i don't see any server.
    Edit:
    ok, even connect to a ip don't work.
    whats wrong?!
    Post edited by Unknown User on
    Buy NS2 @ Steam![Support the Indie Devs!]
    ( my english isn't the best... )

    ,,NS1 was one of the best mods."
    ,,NS2 is one of the best MP games."

    A NS2 classic mod, will it be a remake?
    New NS2 Maps: Biodome, Ignore: BVKnight, Metal Man
    EVERYONE is a Winner, because you won the race against 400–800 other Sperms :P
  • MangoManMangoMan Join Date: 2003-12-28 Member: 24813Posts: 64Members
    I have the same blank server list too.. I cant play
  • Lemming JesusLemming Jesus Join Date: 2010-04-13 Member: 71385Posts: 240Members
    edited March 2012
    As of this posting, my list just came up. Then the game crashed when I alt tabbed to say this.
    Post edited by Unknown User on
  • WheeeeWheeee Join Date: 2003-02-18 Member: 13713Posts: 4,160Members, Reinforced - Shadow
    bah, i'm getting it too now
    QUOTE (EEK)
    Don't assume that because I said something it means I actually was thinking that the core of the sun was going to be replaced with hot dogs.
  • 0+0=00+0=0 Join Date: 2012-03-23 Member: 149263Posts: 29Members
    QUOTE (Lemming Jesus @ Mar 24 2012, 11:07 AM) »
    As of this posting, my list just came up. Then the game crashed when I alt tabbed to say this.


    i lol'd.

    I'm having the same problem manual connect not working either..

    Also, first post. Hi everyone.
  • BullrottBullrott Join Date: 2012-03-24 Member: 149329Posts: 1Members
    Hi all,
    Just bought the game, used to play NS years ago, was awsome.
    Excited to play it again, but bam, servers aren't showing up!
  • urinalcakeurinalcake Can't work a sound card Join Date: 2002-11-08 Member: 7799Posts: 649Members
    Steam hates me too!
    I'll have to try the play4dead connnect method, if that doesn't work, I'm just droning around in local play.

    The new HUD just makes.. makes me wet.
    -Michael 'urinal-cake' Sanders

    Game Analysis, Testing and Development
    http://www.mikeysanders.com
  • Master BlasterMaster Blaster Join Date: 2012-03-17 Member: 148908Posts: 264Banned
    This problem is not "fixed" it just temporarily goes away. I have been having this issue all day. Any chance it will be addressed?
  • Gravity GraveGravity Grave California Join Date: 2012-03-10 Member: 148556Posts: 83Members, Reinforced - Shadow
    I'm dyyyying! Why don't manual connections work if you know the IP? Stupid Steam monopolizing everything.
    Nothing ahead, just the deepest blue
  • trentluvtrentluv Join Date: 2010-07-27 Member: 73126Posts: 17Members
    It's being addressed. What you want is a resolution :)
  • FloodinatorFloodinator [HBZ] Member Join Date: 2005-02-22 Member: 42087Posts: 1,301Members, Reinforced - Shadow
    QUOTE (DJPenguin @ Mar 24 2012, 06:22 PM) »
    what do you mean nothing to worry about? i get home from work, boot up some NS2, to find i can't enjoy it. I'M DEPRESSED MAN.


    I just read the thread till this post. So if its already written don't slay me.
    If it still don't work go to:
    www.play4dead.com/ns2
    Get the ip from a server you want to join and note it.
    Open ns2, then the console, connect "ip. If it's full spam retry in console.
    image
  • DeityDeity Join Date: 2012-01-31 Member: 142843Posts: 94Members, Reinforced - Shadow
    QUOTE (Gravity Grave @ Mar 24 2012, 02:58 PM) »
    I'm dyyyying! Why don't manual connections work if you know the IP? Stupid Steam monopolizing everything.


    They do. I just did a retry in console and connected to the server I was on last night.
  • PricePrice Join Date: 2003-09-27 Member: 21247Posts: 1,281Members
    QUOTE (Deity @ Mar 24 2012, 09:05 PM) »
    They do. I just did a retry in console and connected to the server I was on last night.

    i test connecting to a server per ip "connect IP:port" but did not work, i am sure its down, what ever server does it.
    Buy NS2 @ Steam![Support the Indie Devs!]
    ( my english isn't the best... )

    ,,NS1 was one of the best mods."
    ,,NS2 is one of the best MP games."

    A NS2 classic mod, will it be a remake?
    New NS2 Maps: Biodome, Ignore: BVKnight, Metal Man
    EVERYONE is a Winner, because you won the race against 400–800 other Sperms :P
  • RuntehRunteh Join Date: 2010-06-26 Member: 72163Posts: 1,883Members, Reinforced - Shadow
    Had this a few weeks ago as well... They obviously need some sort of backup for their backup.
  • BloodyIronBloodyIron Join Date: 2009-11-09 Member: 69321Posts: 151Members, Reinforced - Shadow
    I haven't had any luck manually connecting to IPs, what am I doing wrong?

    QUOTE (Floodinator @ Mar 24 2012, 02:04 PM) »
    I just read the thread till this post. So if its already written don't slay me.
    If it still don't work go to:
    www.play4dead.com/ns2
    Get the ip from a server you want to join and note it.
    Open ns2, then the console, connect "ip. If it's full spam retry in console.

  • NasderoNasdero Join Date: 2008-11-11 Member: 65423Posts: 196Members
    î tried the play4 list and direct connect to skulkrush or HBZ from console, cant enter the severs even there are people playing right now and free slots ###### i hate steam sometimes i mean if this happens for 20 minutes ok but for hours at the weekend ??


    ingame GUNSLINGER check out my Workshop mods
  • InfraRedInfraRed Join Date: 2003-01-20 Member: 12508Posts: 116Members, Constellation
    Started NS2, had the no server bug, ALT+TAB came to forum and read the 1st page of this thread, ALT+TAB back to find all the servers listed. There were even free slots on my favourite 18 player server.
  • Gravity GraveGravity Grave California Join Date: 2012-03-10 Member: 148556Posts: 83Members, Reinforced - Shadow
    QUOTE (InfraRed @ Mar 24 2012, 02:01 PM) »
    Started NS2, had the no server bug, ALT+TAB came to forum and read the 1st page of this thread, ALT+TAB back to find all the servers listed. There were even free slots on my favourite 18 player server.


    Same, I think you just need to let it sit there for a long time. Annoying, but glad it's semi-working.
    Nothing ahead, just the deepest blue
  • acid_rainacid_rain NS2 NAPT Mascot Join Date: 2010-02-16 Member: 70588Posts: 216Forum Moderators, NS2 Playtester, Squad Five Blue, Subnautica Playtester mod
    I posted this is another thread like this one, but I'll add it here, too.

    If the last server you connected to wasn't a localhost server, you can always type "retry" in console. The last server you played on is saved as a global variable in options.xml file. I wrote it this way because we had some issues before with entire LUA files being reset on-connect so it's pretty difficult to get around. I haven't checked to see if the system has changed, but I'll find out. If so, I'll make some proper changes to it... but for now you can connect to any server you were last on, even if you close the game and re-open it.
  • ZekZek Join Date: 2002-11-10 Member: 7962Posts: 4,613Members, NS1 Playtester, Constellation, Reinforced - Shadow
    My list showed up too after letting the game sit for a little while.
  • bLink`bLink` Join Date: 2012-02-18 Member: 146506Posts: 288Members, Reinforced - Supporter
    It's steam's problem. This happened to me before in build 198.

    Seems like everything is working again lol
    GTheW6H.jpg
  • TimMcTimMc Join Date: 2012-02-06 Member: 143945Posts: 1,425Members
    I got this last night. Had a full server list, refreshed and they all disappeared (but ping numbers stayed there).

    Shut down NS and started up again didn't fix it.
    My Steam Workshop:
    Arms Limitation Treaty - Whips, Sentries, ARCs and Hallucinations count towards MAC/Drifter limits.
    No Power Usage - Marine structures no longer require power. Power nodes only affect lighting, but are much weaker.
  • TimMcTimMc Join Date: 2012-02-06 Member: 143945Posts: 1,425Members
    QUOTE (Zek @ Mar 24 2012, 06:22 PM) »
    My list showed up too after letting the game sit for a little while.

    I'm getting this now. I have to wait a few minutes before servers appear.
    My Steam Workshop:
    Arms Limitation Treaty - Whips, Sentries, ARCs and Hallucinations count towards MAC/Drifter limits.
    No Power Usage - Marine structures no longer require power. Power nodes only affect lighting, but are much weaker.
  • Jack_DanielsJack_Daniels Join Date: 2010-07-19 Member: 72567Posts: 47Members
    *le sigh* Getting this now too... I want to pllllllaaaaaay! *whines*
Sign In or Register to comment.