[BUG?] 18404 WE CAN BUILD ONLY ONE BASE????

Zarr.beZarr.be Belgium Join Date: 2015-04-07 Member: 203101Members Posts: 119 Advanced user
edited May 2015 in Subnautica Bug Reporting
when i try build another base, its missing after reload

Comments

  • Dosidicus_gigasDosidicus_gigas Monterey, California Join Date: 2015-05-09 Member: 204316Members Posts: 13 Fully active user
    Are you sure the base is disappearing, and not the game simply failing to save?
  • x1Alpha2014x1Alpha2014 Germany Join Date: 2015-05-16 Member: 204528Members Posts: 86 Advanced user
    I have 3 Bases, one very Big near the Lifepod, one on the Floating Island and the third I build on a little Island that I build with my terraformer, this Little Island has a pool, where I have some peepers, airsacks and hoverfishes. I will catch more and let them swim in my pool :)
    Ich Liebe Subnautica!
  • Zarr.beZarr.be Belgium Join Date: 2015-04-07 Member: 203101Members Posts: 119 Advanced user
    TRY BUILD NEW BASE IN OLD SAVE
    JUST FOR SEE..
Sign In or Register to comment.