Logs Do Not File Consistently

DepotDepot The ModFatherMembers Join Date: 2002-11-09 Member: 7956Posts: 6,411 Fully active user
Cannot parse logs for stats
Fresh install on a WinXP box, HLServer4110, AdminMod 2.50.56 with MetaMod 1.16.2. Plugins installed include LerkLift, Unstuck Pro, ArmoryHeal, Whichbot .61, and Dales_Consgreet.

My problem is logs are not filing completely: mp_logfile 1, and have tried setting mp_logdetail at both "0" and "1". Some games file the logs normally, some don't. There is NO consistency here. LOG FILING IS SPORADIC!

As I parse these logs for PsychoStats(1.91) daily I need to have this feature working. Prior to my doing the fresh install everything worked properly. Any ideas?

66.177.40.168:27017 Depot's Nutz NS v2.0...The BIGGEST little server in NS.
image
modNS Forums - NS1 and NS2: We Wrote The Book On NS Moddingimage

Comments

  • DFA_HaploDFA_Haplo Members Join Date: 2003-01-21 Member: 12537Posts: 160
    I use:

    mp_logdetail 3
    mp_logmessages 1
    mp_logfile 1

    and dont seem to have any problems with that set up.
    It only takes one idiot to ruin it for everyone. Please stop being that idiot!

    user posted image

    Halls Of Armageddon 3.0 B4
    69.93.219.206:27015 Central Server

  • DepotDepot The ModFather Members Join Date: 2002-11-09 Member: 7956Posts: 6,411 Fully active user
    QUOTE
    I use:
    mp_logdetail 3
    mp_logmessages 1
    mp_logfile 1
    and dont seem to have any problems with that set up.

    I ran my server for 24 hours with these settings with continued sporadic logging. I then did a FRESH install of HLServer and STILL am missing some logs. HELP!
    BTW, could HLSW affect this at all?

    image
    modNS Forums - NS1 and NS2: We Wrote The Book On NS Moddingimage
Sign In or Register to comment.