Popupmenu...

digzdigz be still, maggot Join Date: 2002-05-07 Member: 588Members, NS1 Playtester, Forum Moderators, Constellation Posts: 872 mod
Is there a way to script with the popupmenu so I can have a teamsay along with a marine medpack request, or a teamsay saying going fade, without binding it to a key on the keyboard?
NS Forum Moderator. Feel free to Message me.
It only takes 2 bites [insert parasite] to get to the center of a meatpop.

Comments

  • Jmmsbnd007Jmmsbnd007 Join Date: 2002-11-24 Member: 9793Banned, Constellation Posts: 955
    "impulse 10; say_team MEDPACK!"
    "impulse 11; say_team AMMO!"
    Team Exigent: Ascension
    Frag highlights from the top American NS team

    Download Now
  • MintmanMintman Join Date: 2003-05-30 Member: 16866Members Posts: 1,198
    QUOTE (digz @ Jan 30 2005, 09:13 AM)
    Is there a way to script with the popupmenu so I can have a teamsay along with a marine medpack request, or a teamsay saying going fade, without binding it to a key on the keyboard?

    No, the menu is coded into the game and as such there is no way of altering it through scripts.
    user posted image
  • digzdigz be still, maggot Join Date: 2002-05-07 Member: 588Members, NS1 Playtester, Forum Moderators, Constellation Posts: 872 mod
    QUOTE (Mintman @ Jan 30 2005, 06:47 AM)
    No, the menu is coded into the game and as such there is no way of altering it through scripts.

    Well that is poopie.
    NS Forum Moderator. Feel free to Message me.
    It only takes 2 bites [insert parasite] to get to the center of a meatpop.
  • CheesyPetezaCheesyPeteza Join Date: 2002-11-24 Member: 9784Members, NS1 Playtester, Constellation Posts: 831
    You can edit it a bit, but the only commands you can add is the impulse commands so no aliases. But you can readd some of the voice commands that were taken out of the menu, or just reorganize the menu if you really want to. You just have to edit the ui.txt file in the ns folder.

    Its also a good place to go to to find out what all the impulse commands are.

    Cheesy Pete Za
  • PaegusPaegus Join Date: 2002-11-02 Member: 5306Members Posts: 63
    has anyone come up with a nice user-friendly editing gui for ui.txt? in vb or some such
    which would let you reposition menu entries, hud layout, add/remove/replace the various entries
    -Paeg
  • CheesyPetezaCheesyPeteza Join Date: 2002-11-24 Member: 9784Members, NS1 Playtester, Constellation Posts: 831
    No, and I doubt anyone will make one either. While you can only use impulse commands its really not much use. If it was altered to allow you to use normal commands/aliases aswell then I think someone might put in the effort to create such a tool.

    Try editing the file yourself if you really want to, but theres not much point really, you'd be better using the CommandMenu like you have in cs/tfc.

    Cheesy Pete Za
Sign In or Register to comment.