PS4 Moon Pool Bug

agent_BARTONagent_BARTON Join Date: 2018-12-08 Member: 245347Members Posts: 2 Fully active user
So I just downloaded update 1.05 and everything seemed great...until I tried to drive my sea moth into my moon pool. It doesn’t work! The arms don’t pick up the sea moth at all. So now I’m stuck leaving my sea moth right below my moon pool. I can’t charge it now. This is like the second most frustrating bug I’ve encountered besides the save error bug. Pleeeeeeease let them fix this immediately.

Comments

  • IamTheRoloIamTheRolo Serbia Join Date: 2018-12-16 Member: 246024Members Posts: 1 Freshly registered user
    Maybe you didn't move seamoth close enough to moonpool
  • Nateman_997Nateman_997 Join Date: 2018-12-31 Member: 247638Members Posts: 1 Fully active user
    It needs power, slap a solar panel oñ top, that's what I did.

    I thought it was a bug too but it just needs juice.
  • Carneirolucas015Carneirolucas015 Brazil, Bahia Join Date: 2019-01-08 Member: 248368Members Posts: 11 Fully active user
    edited January 8
    I'm having the same problem, I built a moonpool and it was working, then i left the game, when i came back my moonpool wasn't picking up my seamoth, pls solve this, i'm begging u. Thank u.
  • Carneirolucas015Carneirolucas015 Brazil, Bahia Join Date: 2019-01-08 Member: 248368Members Posts: 11 Fully active user
    edited January 10
    If you desconstruct the upgrade station when the seamoth is under the moonpool, it will pick up the seamoth.
  • madsaucemadsauce San Francisco Join Date: 2013-06-02 Member: 185442Members, Super Administrators, Forum Admins, Reinforced - Shadow, Subnautica Developer, Subnautica PT Lead Posts: 134 admin
    @Carneirolucas015 's work around should work for the time being. We are currently testing a fix that we're hoping will solve this and the similar Cyclops related issues(starting up engine and docking sometimes not working even though there is power).
    Near Lethal Damage
  • Carneirolucas015Carneirolucas015 Brazil, Bahia Join Date: 2019-01-08 Member: 248368Members Posts: 11 Fully active user
    madsauce wrote: »
    @Carneirolucas015 's work around should work for the time being. We are currently testing a fix that we're hoping will solve this and the similar Cyclops related issues(starting up engine and docking sometimes not working even though there is power).

    Ok, thank you, good luck.
Sign In or Register to comment.