Forums = Fux0red

uranium_235uranium_235 Join Date: 2002-11-20 Member: 9478Posts: 2,450Banned
Hi Comprox! *whine whine whine*
- Search doesn't work. Returns browser error page, and reloading just tells me something about not having any search terms.
- Editing a post returns a browser error, though the edit still goes through.
- I've heard, haven't tested, that new registrations get told 'That user name is already in use.' no matter if it is or isn't.
Lunixmonster 2.01 - 64.237.35.206:27015 - Please do not use the Natural Selection Forum Image upload function to host your avatar/signature. Considering when I registered you were ALLOWED to upload an avatar...It is your responsibility to maintain your adherance to the forum rules
Yeah. Isn't it shameful how we persist in using our own bandwith in the way we see fit?

Comments

  • ComproxComprox *chortle* Canada Join Date: 2002-01-23 Member: 7Posts: 6,426Members, Super Administrators, Forum Admins, NS1 Playtester, NS2 Developer, Constellation, NS2 Playtester, Reinforced - Shadow, WC 2013 - Silver, Subnautica Developer, Subnautica Playtester, Pistachionauts admin
    - Search works for me...
    - Editing works fine for me, no errors
    - Invision support is already working with this with me
    NAPT
  • uranium_235uranium_235 Join Date: 2002-11-20 Member: 9478Posts: 2,450Banned
    edited February 2003
    Why must I suck so much? Because mine's broken. See? Edit. Error. Maybe it's because you're an admin or something.

    I'd make recordings if I could find my recording software, just to prove it.
    Post edited by Unknown User on
    Lunixmonster 2.01 - 64.237.35.206:27015 - Please do not use the Natural Selection Forum Image upload function to host your avatar/signature. Considering when I registered you were ALLOWED to upload an avatar...It is your responsibility to maintain your adherance to the forum rules
    Yeah. Isn't it shameful how we persist in using our own bandwith in the way we see fit?
  • uranium_235uranium_235 Join Date: 2002-11-20 Member: 9478Posts: 2,450Banned

    You did not choose any forums to search in, or the forums you chose to search in are password protected. If this is the case, please make sure you are logged into the password protected forums before searching.

    Maybe that's the problem, is the administrative might means that you have unrestricted access?
    Lunixmonster 2.01 - 64.237.35.206:27015 - Please do not use the Natural Selection Forum Image upload function to host your avatar/signature. Considering when I registered you were ALLOWED to upload an avatar...It is your responsibility to maintain your adherance to the forum rules
    Yeah. Isn't it shameful how we persist in using our own bandwith in the way we see fit?
  • RhoadsToNowhereRhoadsToNowhere i r 8 Join Date: 2002-01-24 Member: 33Posts: 1,625Members
    To be honest, I've found that searching, editing, and even some moderator-specific functions such as approving topics in the moderated boards results in a server error. So it's not just a "mere mortals only" problem.
  • ComproxComprox *chortle* Canada Join Date: 2002-01-23 Member: 7Posts: 6,426Members, Super Administrators, Forum Admins, NS1 Playtester, NS2 Developer, Constellation, NS2 Playtester, Reinforced - Shadow, WC 2013 - Silver, Subnautica Developer, Subnautica Playtester, Pistachionauts admin
    edited February 2003
    OK, this forum is breaking down faster than Windows 95... sad.gif
    *begins bug hunting*
    Post edited by Unknown User on
    NAPT
  • uranium_235uranium_235 Join Date: 2002-11-20 Member: 9478Posts: 2,450Banned
    edited February 2003
    You've been doing a good job wink.gif At least there's no more database mySQL errors. Oh BTW, if you could give me some feedback on my forum header...


    And that error I posted up there, I do a search, get the browser error page, hit refresh and get that.


    This is probably more admins have posted without telling me '**SPORED** Be nice you stupid **** or I'll ban you!!!
    Post edited by Unknown User on
    Lunixmonster 2.01 - 64.237.35.206:27015 - Please do not use the Natural Selection Forum Image upload function to host your avatar/signature. Considering when I registered you were ALLOWED to upload an avatar...It is your responsibility to maintain your adherance to the forum rules
    Yeah. Isn't it shameful how we persist in using our own bandwith in the way we see fit?
  • Rabid_LlamaRabid_Llama Join Date: 2002-11-02 Member: 4340Posts: 429Members
    Just to add another bug to the list -- whenever I try to add a new post, or edit one, I get the error popup:
    QUOTE

    Line: 197
    Expected: ';'


    The page itself works fine, it's just kind of annoying (and probably indicates that SOMETHING is broken...)
  • uranium_235uranium_235 Join Date: 2002-11-20 Member: 9478Posts: 2,450Banned
    edited February 2003
    Ph34r the ';', the bane of code... sad.gif
    Post edited by Unknown User on
    Lunixmonster 2.01 - 64.237.35.206:27015 - Please do not use the Natural Selection Forum Image upload function to host your avatar/signature. Considering when I registered you were ALLOWED to upload an avatar...It is your responsibility to maintain your adherance to the forum rules
    Yeah. Isn't it shameful how we persist in using our own bandwith in the way we see fit?
  • Rabid_LlamaRabid_Llama Join Date: 2002-11-02 Member: 4340Posts: 429Members
    Hmm, odd. I just upgraded to IE6 (I had never bothered to since I installed win2k. It came with IE5, it was good enough) and there's no more missing ; error. Go figure.
  • masterswordmanmasterswordman Join Date: 2002-12-21 Member: 11303Posts: 936Members
    Just a question, how much do you guys pay for the server?
    user posted image
  • BytorBytor Join Date: 2002-11-19 Member: 9323Posts: 308Members
    I get the Javascript errors too, when loading the "add reply" form. I use IE 5.5. The error occurs on line 198, expecting a semicolon. I get the same error (possibly different line number) when submitting the reply.
    Email: bytor at tribes2maps dot com
    Download my overhead maps here
    "Save me a leg!!" user posted image
  • localhost2600localhost2600 Join Date: 2002-12-04 Member: 10448Posts: 116Members
    i got the 404 error page also when trying to search, but after trying like 5 times it worked.
    same thing happened when i logged in the other day after clearing out my cookies......auto login is goooood
    havn't had any problems posting thou
    ECN Clan server
    69.56.178.98:27015 Now We Donce Ns2.0(ECN)
    IT's Back!!!!
  • ComproxComprox *chortle* Canada Join Date: 2002-01-23 Member: 7Posts: 6,426Members, Super Administrators, Forum Admins, NS1 Playtester, NS2 Developer, Constellation, NS2 Playtester, Reinforced - Shadow, WC 2013 - Silver, Subnautica Developer, Subnautica Playtester, Pistachionauts admin
    edited February 2003
    Many Thanks to Lightning Blue, since I was getting no errors whatsoever, I got the area of code that was messed, and after 5 sad attempts, code buttons now *work*. Looking into 404's and such now!
    Post edited by Unknown User on
    NAPT
  • BytorBytor Join Date: 2002-11-19 Member: 9323Posts: 308Members
    No JavaScript errors were encountered during the making of this post. No animals were harmed either. Except one skulk. He deserved it though.

    Thanks for the fix Comprox. smile.gif
    Email: bytor at tribes2maps dot com
    Download my overhead maps here
    "Save me a leg!!" user posted image
  • RedfordRedford Monorailcatfjord Join Date: 2002-04-28 Member: 528Posts: 2,977Members, NS1 Playtester
    My forums controls appear to be working just fine. Who knows.
    Am I infected with Delicious?
Sign In or Register to comment.